Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΟΠΑΠ...


Στις 29 Νοεμβρίου 2011 θα ξεκινήσουν τέσσερα νέα παιχνίδια : To power spin, το bowlling καθώς και δύο νέα παιχνίδια στα ταχ. τα σεμινάρια αναμένεται να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα και μάλιστα θα γίνουν σε μεγάλες πόλεις και θα συγκεντρωθούν από τους κοντινούς νομούς πράκτορες για ταχύτερη υλοποίηση τους.

Τέλος 1000 νέες τερματικές μηχανές coronis θα μοιραστούν στα πρακτορεία με την ταυτόχρονη αναδιανομή τερματικών μηχανών που θα εξαρτηθούν απο τον όγκο δελτίων καθώς και από τους εβδομαδιαίους τζίρους.

www.vimapraktorwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: