Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

2 νέα παιχνίδια ΤΑΧ GAMES έρχονται από τον ΟΠΑΠ


Θέμα χρόνου είναι η εισαγωγή 2 νέων μορφών στοιχηματισμού από τον ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του διπλού στόχου της αναβάθμισης και αύξησης των πρόσφατα εισαχθέντων Monitor Games και Tax Games.

Oι νέες μορφές στοιχηματισμού θα αφορούν τα TAX GAMES και ονομάζονται "Βingo Bongo" και "Dashing Derby".

To λoγισμικό ήδη αποστέλλεται στα πρακτορεία με τη γνωστή μέθοδο των ανοιχτών τερματικών Coronis επί 24ώρου βάσεως και σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για το πως παίζονται τα παιχνίδια και πότε θα ξεκινήσουν να παίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: