Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΟΠΑΠ: "Στα θρανία" για τα νέα παιχνίδια


Με την έναρξη των ενημερωτικών σεμιναρίων που ξεκίνησαν χθες για τους πράκτορες της Θεσσαλονίκης, εισέρχεται στην τελική ευθεία η εισαγωγή τεσσάρων νέων παιχνιδιών στο χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ.

Πρόκειται για τα monitor games (ψηφιακές κυνοδρομίες, χτυπήματα πέναλτι, σκοποβολή μπαλονιών και ένα ακόμη που μένει να ανακοινωθεί) που αναπτύσσει η Intralot στο πλαίσιο της σύμβασης που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές έναντι πρόσθετης ετήσιας αμοιβής, η οποία θα αντιπροσωπεύει το 8% επί των ακαθαρίστων εισπράξεων. Η εκπαίδευση των πρακτόρων της Θεσσαλονίκης αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η πιλοτική λειτουργία των παιχνιδιών στα περίπου 600 πρακτορεία του Οργανισμού στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε άλλους νομούς.

Στην ίδια σύμβαση προβλέπεται επίσης ο εξοπλισμός των πρακτορείων με επιπλέον 20.000 οθόνες τηλεόρασης, η δημιουργία νέου σύγχρονου portal, καθώς και η εγκατάσταση, η στελέχωση και η δημιουργία περιεχομένου για την ΟΠΑΠ TV (εν αναμονή του προγράμματος) με την παροχή 5.500 αποκωδικοποιητών για τη μετάδοση του προγράμματός της στα πρακτορεία.

Αναλυτές εκτιμούν πως τα τέσσερα αρχικά παιχνίδια (υπάρχει πρόβλεψη και για την εισαγωγή σταδιακά ακόμη περισσότερων) θα αυξήσει σταδιακά την προσέλευση και την παραμονή των παικτών στα πρακτορεία και θα φέρει νέες πηγές εσόδων για τον Οργανισμό.

Είναι ενδεικτικό πως πρώτη η HSBC προχώρησε στην αύξηση της τιμής-στόχου για τον ΟΠΑΠ στα 18 ευρώ, σημειώνοντας πως ο Οργανισμός ενόψει των νέων παιχνιδιών κατόρθωσε ήδη να αυξήσει τα κέρδη του το τρίτο τρίμηνο κατά 28% παρά τη δυσμενή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: