Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Bonus κερδών για τους παίκτες του «Πάμε Στοίχημα»


Με το σλόγκαν «Πάμε Στοίχημα, πάμε για περισσότερα» από τις 19 Οκτωβρίου οι παίκτες του παιχνιδιού του ΟΠΑΠ θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν και Bonus ως και 30% επί των κερδών τους.
Η πριμοδότηση των κερδών του «Πάμε Στοίχημα» γίνεται με χρήματα από τα αδιάθετα του παιχνιδιού. Με δυο λόγια, η ΟΠΑΠ επιστρέφει στους παίκτες δικά τους χρήματα.
Η πρωτοβουλία αυτή θα ισχύσει από την Τρίτη 19 ως την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, κι ακόμη από την Παρασκευή 22 έως την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010.
Το Bonus, που κυμαίνεται μεταξύ 5 και 30%, θα δίνεται ως εξής:

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ BONUS 5%
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ BONUS 15%
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ BONUS 20%
ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ 6 ΑΓΩΝΕΣ BONUS 30%

Είναι προφανές πως με τον τρόπο αυτό το «Πάμε Στοίχημα» γίνεται ελκυστικότερο, αλλά και αποδοτικό για τους παίκτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν τα αθλητικά γεγονότα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κ.α.) σε τριάδες, τετράδες, πεντάδες και εξάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: