Καλωσήρθατε στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών ΚΑΡΑΜΟΥΤΑΣ που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.Παίξτε καθημερινά από τις 08.00 το πρωί ως τις 11 το βράδυ όλα τα παιχνίδια ΠΡΟΠΟ,ΛΟΤΤΟ,ΠΡΟΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ,ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ,SUPER 3,EXTRA5,ΛΑΧΕΙΑ ,ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ , MONITOR GAMES (RACES),VIRTUAL SPORTS και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE σε έναν άνετο χώρο.Στο πρακτορείο εξοφλούνται επίσης λογαριασμοί ΔΕΗ,ΟΤΕ/COSMOTE,ΕΥΑΘ,WIND,NOVA,CYTA,VODAFONE και Φυσικό Αέριο .



Eπικοινωνήστε ηλεκτρονικά μαζί μας μέσω του email : praktoreiokaramoutas@gmail.com ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.



AΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤV

powered by στοιχημα

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα μεγάλη επιτυχία στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ




Παίκτης του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο πρακτορείο μας τίναξε την μπάνκα του Σαββατοκύριακου στον αέρα.Έπαιξε 3 ακριβή σκορ καρφωτά σε δελτίο αξίας 6€,πέρασαν και τα τρία και κέρδισε 2.931€.Έπαιξε όμως τα ίδια σκορ και σε άλλο δελτίο με ζητούμενα 2-3 και πολλαπλασιαστή το 8 και κέρδισε και αυτό το δελτίο 1.631€.


Αν δεν έχει υπάρξει σε όλη την Ελλάδα αυτό το Σαβ/κο κάποιος παίκτης με μεγαλύτερο κέρδος σε δελτίο, τότε πιθανόν το πρώτο του δελτίο να δημοσιευτεί στους νικητές της εβδομάδας στο μεσοβδόμαδο κουπόνι στοιχήματος του ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: